top of page
Over ons

Daar zijn we dan! Een eigen website om al onze recepten op te delen! Nooit gedacht dat van ons idee, en voorzichtige start op Facebook een website zou volgen! Hopelijk vinden jullie hier leuk en vooral lekker inspiratie! Laat ons zeker weten wat je favoriete recepten zijn en suggesties zijn natuurlijk ook altijd welkom!

Wil je weten waar onze naam vandaan komt? Lees dan onze eerste blog waar we uitleggen wie deze naam heeft verzonnen!

Nadine.jpeg

Nadine

Ik ben Nadine, 38 jaar en ben gek op koken en bakken en nog meer op het daarna eten ervan ;). Als tiener begonnen met receptjes hier en daar uit te proberen, ik heb nog steeds een mapje met de knipsels uit tijdschriften die toen zijn uitgeprobeerd. Overigens niet altijd succesvol maar vaak waren ze bij mij thuis wel blij als ik weer iets had gebakken. 

In het dagelijks leven werk als leerkracht in opleiding op een basisschool. Daar genieten de collega's ook graag mee van de nieuwe probeersels en de oude klassiekers.

Specialiteit: Cheddar & Beef Pot Pie

Lievelingsgerecht: Pannenkoeken

Lust absoluut geen: Champignons

Unieke vaardigheid: Uien heel klein snijden

Belangrijkste taak bij De Roestige Vork: Koken, bakken, website, blogs schrijven en...opruimen.... die andere twee doen dat liever niet!

Kan je altijd wakker maken voor: Liever niet maar als het moet dan graag iets zoets!

Leoni.jpeg

Leoni

Ik ben Leoni, 32 jaar, moeder van 3 hele lieve kindjes ;) en ik ben graag creatief bezig! Zowel met stof en wol maar natuurlijk vooral met koken en bakken. Ik verzin graag nieuwe recepten maar ook andermans recepten zijn altijd welkom. Al moet ik eerlijk toegeven dat het precies namaken van iets voor mij altijd erg moeilijk is, er zijn altijd wel verbeterpunten. 

Lekker eten is er met de paplepel in gegoten. Zowel mijn oma, moeder en zussen (je zou het niet verwachten;) kunnen heerlijk koken. De rest van de familie is graag proefpersoon. Ook onze kinderen eten en proeven graag van wat de roestige vork maakt!

Ik werk als doktersassitente op poli gynaecologie (een plek waar ze ook graag onze baksels proeven)!

Specialiteit: Knoflooksaus
Lievelingsgerecht: Een stoofgerecht (echt comfortfood)
Lust absoluut geen: Zalm
Unieke vaardigheid: Rommel maken in de keuken zodat Nadine die weer kan opruimen.
Belangrijkste taak bij De Roestige Vork: Hoofdkok (red. tenminste dat denkt ze zelf...)
Kan je altijd wakker maken voor: Snoep

Judith.jpeg

Judith

Ik ben Judith, 26 jaar en hou eigenlijk van alles wat met eten te maken heeft, zowel het maken, het opeten, het kijken van kookprogramma’s of het doorbladeren van kookboeken. Ik heb dan ook een super goeie deal gesloten met m’n beste vriend waar ik mee samenwoon in Utrecht dat ik altijd moet koken en dat hij dan het huishouden doet. 

Ik werk op het bedrijfsbureau van een industrieel bakkersbedrijf.

Specialiteit: Plaattaart
Lievelingsgerecht: Risotto 
Lust absoluut geen: Schimmelkaas
Unieke vaardigheid: Eigen twist aan recepten geven 
Belangrijke taak bij De Roestige Vork: Sous chef 
Kan je me altijd wakker voor maken: Naturel ribbel chips

Contact
bottom of page